סמינריון, מזונות מהונדסים גנטית והשימוש בהם

סוג העבודה
מקצוע
מילות מפתח , , ,
שנת הגשה 2004
מספר מילים 8420
מספר מקורות 18

תקציר העבודה

מוסריות ייצור ופיתוח מזונות מהונדסים גנטית.
תוכן העניינים
מבוא                                                                                        עמ' 1
השימוש במזונות מהונדסים גנטית בראי המוסר                           עמ' 5
2 .1  מוסריות ייצור מזונות מהונדסים גנטית  בראי תורת התועלתנות                                                 עמ' 7
2 .2  מוסריות ייצור מזונות מהונדסים גנטית על  בסיס הסכמה חברתית                                                              עמ' 8
2 .3 חובות וזכויות                                                                             עמ'
1 3
2 .4 מוסריות ייצור מזונות מהונדסים גנטית  על פי הגישה הדאונטולוגית                                                        עמ'
1 7
אחריות הפירמה מול לקוחותיה והסביבה                                     עמ' 21
3 .1 מודל הבעלים                                                                            עמ'
2 1
3 .2 מודל בעלי העניין                                                                        עמ'
2 2
3 .3 המודל היפני                                                                             עמ'
2 4
3 .4 המודל הביו-צנטרי של הופמן                                                      עמ'
2 4
3 .5 אחריות התאגיד במצבים של חוסר וודאות                                   עמ'
2 5
סיכום ומסקנות                                                                           עמ' 27
ביבליוגרפיה                                                                               עמ' 29