סמינריון, מזונות מהונדסים גנטית והשימוש בהם
סוג העבודה | עבודת סמינריון |
מקצוע | מנהל עסקים וניהול |
מילות מפתח | הנדסה גנטית, מוסר בעסקים, מזון, תיאוריות מוסר |
שנת הגשה | 2004 |
מספר מילים | 8420 |
מספר מקורות | 18 |
תקציר העבודה
מוסריות ייצור ופיתוח מזונות מהונדסים גנטית.
תוכן העניינים
מבוא עמ' 1
השימוש במזונות מהונדסים גנטית בראי המוסר עמ' 5
2 .1 מוסריות ייצור מזונות מהונדסים גנטית בראי תורת התועלתנות עמ' 7
2 .2 מוסריות ייצור מזונות מהונדסים גנטית על בסיס הסכמה חברתית עמ' 8
2 .3 חובות וזכויות עמ'
1 3
2 .4 מוסריות ייצור מזונות מהונדסים גנטית על פי הגישה הדאונטולוגית עמ'
1 7
אחריות הפירמה מול לקוחותיה והסביבה עמ' 21
3 .1 מודל הבעלים עמ'
2 1
3 .2 מודל בעלי העניין עמ'
2 2
3 .3 המודל היפני עמ'
2 4
3 .4 המודל הביו-צנטרי של הופמן עמ'
2 4
3 .5 אחריות התאגיד במצבים של חוסר וודאות עמ'
2 5
סיכום ומסקנות עמ' 27
ביבליוגרפיה עמ' 29