דו"ח מעבדה בכימיה של מזון: הפקה ותכונות של פוספורילאז מתפוחי אדמה

מוסד לימוד
סוג העבודה
מקצוע
מילות מפתח , , , , , , ,
שנת הגשה 2005
מספר מילים 2254
מספר מקורות 3

תקציר העבודה

הפקה ותכונות של פוספורילאז מתפוחי אדמה- תקציר עבודה זו פותחת בסקירה מקיפה בת שני עמודים הדן במבנה של שלושה רב-סוכרים: עמילן, גליקוגן וצלולוז, והאנזימים המפרקים אותם כך שיהיו זמינים להפקת אנרגיה. לאחר מכן מתואר הניסוי ותוצאותיו (כולל חישובי שגיאות מפורטים), בו נבדקו תכונותיו של האנזים פוספורילאז אותו הפקנו מתפוחי אדמה אשר מקטלז את הריאקציה הבאה:    .
לבסוף, ישנו פרק של דיון מקיף בתוצאות, ובסיבות אפשריות לשגיאות בניסויים מסוג זה.
העבודה הינה ברמה גבוהה מאוד, וציון העבודה בהחלט משקף זאת.