דו"ח מעבדה במיקרוביולוגיה של מזון - תסיסה

מוסד לימוד
סוג העבודה
מקצוע
מילות מפתח , , ,
שנת הגשה 2006
מספר מילים 4807
מספר מקורות 5

תקציר העבודה

מעבדה בקורס "מיקרוביולוגיה של מזון" תקציר דו"ח מעבדה מספר 1 – תסיסה הדו"ח כולל:
מבוא קצר בנושא תסיסה פירוט מטרות הניסוי תוצאות שלושה ניסויים: תסיסה ספונטנית, תסיסה בנוכוחת מעכב- ביסולפיט ותסיסה מבוקרת, כולל כל התוצאות, חישובי שגיאות וגרפים.
דיון מעמיק, תוך השוואה בין סוגי התסיסות ומסקנות