דו"ח מעבדה במיקרוביולוגיה של מזון - תסיסה
מוסד לימוד | הטכניון - מכון טכנולוגי לישראל |
סוג העבודה | דו"ח מעבדה |
מקצוע | מדעים |
מילות מפתח | יין, מיקרוביולוגיה, שמרים, תסיסה |
שנת הגשה | 2006 |
מספר מילים | 4807 |
מספר מקורות | 5 |
תקציר העבודה
מעבדה בקורס "מיקרוביולוגיה של מזון" תקציר דו"ח מעבדה מספר 1 – תסיסה הדו"ח כולל:
מבוא קצר בנושא תסיסה פירוט מטרות הניסוי תוצאות שלושה ניסויים: תסיסה ספונטנית, תסיסה בנוכוחת מעכב- ביסולפיט ותסיסה מבוקרת, כולל כל התוצאות, חישובי שגיאות וגרפים.
דיון מעמיק, תוך השוואה בין סוגי התסיסות ומסקנות