סמינריון בנושא עמילן עמיד
מוסד לימוד | האוניברסיטה העברית, ירושלים |
סוג העבודה | עבודת סמינריון |
מקצוע | ביולוגיה |
מילות מפתח | resistant starch, סיבים תזונתיים, סמינריון, עמילן, עמילן עמיד, תזונה |
שנת הגשה | 2010 |
מספר מקורות | 5 |
תקציר העבודה
סמינריון בנושא עמילן עמיד עמילן עמיד resistant starch עמילן עמיד בהגדרתו:
היכן מצוי העמילן העמיד?
העמילן העמיד (RS)מסווג ל:
RS1
RS2 RS3 RS4
ההשפעות הפיזיולוגיות של RS Different Types of Resistant Starch Elicit Different Glucose Reponses in Humans מטרת המחקר:
שיטות ומהלך המחקר:
שיטות ומהלך המחקר:
תוצאות המחקר:
תוצאות המחקר מסקנות המחקר:
מגבלות המחקר:
Acute ingestion of resistant starch reduces food intake in healthy adults מטרת המחקר:
שיטות ומהלך המחקר שיטות ומהלך המחקר שיטות ומהלך המחקר תוצאות המחקר תוצאות המחקר תוצאות המחקר תוצאות המחקר:
דיון ומסקנות דיון ומסקנות RS כרכיב מוסף למזון או כחלק טבעי מהמזון עצמו?
לסיכום בבליוגרפיה
תודה על ההקשבה! ***מצגת בת 33 שקופיות