יזמות עסקית – פתיחת עסק

מקצוע
שנת הגשה 2005
מספר מילים 4439
מספר מקורות NULL

תקציר העבודה

תוכן העניינים
נושא                                                                                                     עמוד תקציר 3
מבוא
. 5
יוזמים עסק – קשיים יתרונות ולבטים . 6
תהליכי ייזום -.9
תכנית עסקית: לפי ראשי פרקים … 11
תהליכים המחייבים פתיחת עסק -.. 14
מערכות לסיוע בייזום -.. 15
סיכום 16
מסקנות והמלצות –.. 17
ביבליוגרפיה -18

1 .תקציר מבוא
"ביסטרו –  בר" מקום קטן, לא גדול, עם כמה שולחנות וקפה חינם בבוקר, ובעיקר שליחים המביאים לעובדים ארוחה טובה, משביעה וטעימה במחיר סביר ובתפריט עשיר. כל זאת לגיוון הפסקת הצהרים השגרתית, בלא הצורך לחפש מקום ולהוציא כסף מיותר.
זה הרעיון שלי.
ומאחוריו הרעיון לפיתוח עסק עצמאי עומד אדם שנמאס לו לקבל הוראות, אדם שמבין לעצמאות ורוצה לדעת במה זה כרוך. השאלה "במה זה כרוך?" היא בסיס העבודה.
נבדוק כיצד ניתן לממש רעיון, מה נדרש בדרך, מהם הסיכונים, הסיכויים והשאלות שיש לענות עליהם בדרך למטרה הסופית.
לאחר מכן נבדוק מהן השאלות שיש לתת מענה עליהן ביום-יום כשאני מבצע ומממש את התכנית שלי.
  אנחנו נבדוק כיצד בונים אסטרטגיה ותכנית עסקית שתהווה "תורה" עבורי וכיצד היא מתאימה להקמת ותפעול ה"ביסטרו – בר" שלי.